حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

مجله پرورش طیور جوجه کشی از شترمرغ

قیمت جوجه شترمرغ درایران09124496359 09128381978 09131392838
در صورت مفید بودن ، امتیاز شما به این مقاله چه مقدار می باشد ؟
2جوجه کشی از شترمرغ09124439674
2جوجه کشی از شترمرغجوجه کشی از شترمرغ09124439674

جوجه کشی از شترمرغ

جوجه کشی از شترمرغ نیاز به تجربه دارد و عملی دشوار و زمان بر می باشد.معمولا جوجه کشی از شترمرغ نیز مانند هر پرنده ای به دو روش طبیعی و مصنوعی صورت می گیرد، در روش جوجه کشی طبیعی انسان هیچ دخالتی در روند جوجه درآوری نداشته و تمامی مراحل را شتر مرغ های نر و ماده به کمک یکدیگر بر عهده دارند،

جوجه کشی از شترمرغ با توجه به اینکه دوره جوجه کشی شتر مرغ ۴۲ روز می باشد بنابراین اگر پرورش دهنده ای بخواهد از روش طبیعی برای جوجه کشی استفاده نماید، صرفه اقتصادی نداشته و مجبورا باید از ماشین جوجه کشی بدین منظور استفاده نماید.جوجه کشی از شترمرغ

 

شتر مرغ ماده

زیرا هنگامی که شتر مرغ ماده بر روی تخم ها بخوابد، تخم گذاری خود را متوقف خواهد نمود و تمام تمرکز خود را صرف تولید کشی از آن تخم ها خواهد کرد، ولی در صورتی که تخم ها مرتبا از محیط جمع آوری شود، شترمرغ قادر به تخم گذاری خواهد بود و تا پایان فصل تخم گذاری همچنان اقدام به تخم گذاری خواهد نمود.

"<yoastmark
جوجه کشی از شترمرغ

چگونه از شترمرغ جوجه کشی کنیم

آموزش جوجه کشی شترمرغ

: جوجه کشی از شترمرغ نیاز به تجربه دارد و عملی دشوار و زمان بر می باشد.معمولا جوجه کشی از شتر مرغ نیز مانند هر پرنده ای به دو روش طبیعی و مصنوعی صورت می گیرد، در روش جوجه کشی طبیعی انسان هیچ دخالتی در روند جوجه درآوری نداشته و تمامی مراحل را شتر مرغ های نر و ماده به کمک یکدیگر بر عهده دارند، با توجه به اینکه دوره جوجه کشی شتر مرغ ۴۲ روز می باشد بنابراین اگر پرورش دهنده ای بخواهد از روش طبیعی برای جوجه کشی استفاده نماید

، صرفه اقتصادی نداشته و مجبورا باید از ماشین جوجه کشی بدین منظور استفاده نماید. زیرا هنگامی که شتر مرغ ماده بر روی تخم ها بخوابد، تخم گذاری خود را متوقف خواهد نمود و تمام تمرکز خود را صرف تولید

تخم ها

کشی از آن تخم ها خواهد کرد، ولی در صورتی که تخم ها مرتبا از محیط جمع آوری شود، شترمرغ قادر به تخم گذاری خواهد بود و تا پایان فصل تخم گذاری همچنان اقدام به تخم گذاری خواهد نمود.جوجه کشی از شترمرغ

نکات و فوت

در این نوشته می خواهیم نکات و فوت و فن های جوجه کشی از شترمرغ با استفاده از دستگاه جوجه کشی شترمرغ را خدمت شما توضیح دهیم، با توجه به اینکه دستگاه های جوجه کشی مختلفی در بازار وجود دارد و هر کدام نیز دارای معایب و مزایای مخصوص به خودشان هستند، بنابراین مطالب را به صورت کلی بیان خواهیم نمود و فرض ما بر این خواهد بود که شما قبلا دستگاه جوجه آوری مورد نظر خود را انتخاب نموده اید.

 

در این نوشته خواهیم خواند :

 

قبل از شروع به پرورش شترمرغ باید تخم های نطفه دار آنها را تهیه نمایید، در ادامه با تکنیک ها و نکات مهم خرید تخم نطفه دار و نحوه تشخیص تخم نطفه دار سالم و هم چنین با نکات مهم هنگام خرید، تست و راه اندازی دستگاه جوجه کشی آشنا خواهید شد. قبل از اقدام به قرار دادن تخم ها داخل دستگاه باید آنها را ضد عفونی نمایید

که در ادامه توضیح داده شده و هم چنین پس از گذشت یک هفته از فرایند جوجه کشی باید تخم ها را مورد نوربینی قرار دهید و در نهایت با نحوه تغذیه و مراقبت از جوجه های تازه به دنیا آمده آشنا خواهید شد.


 

خرید یا جمع آوری تخم های نطفه دار

اگر خودتان پرورش دهنده شتر مرغ هستید و شتر مرغ های شما اقدام به تخم گذاری می کنند که مسلما تخم های تولید شده نطفه دار خواهند بود، زیرا خود شما بر وضعیت تغذیه، جفت گیری و تخم گذاری آنها نظارت دارید، اما اگر اولین بارتان است که می خواهید جوجه کشی از شتر مرغ را انجام دهید قطعا باید تخم های را از مکان دیگری تهیه نمایید، رعایت نکات زیر هنگام خرید تخم های نطفه دار شترمرغ بسیار حائز اهمیت خواهد بود:

 

 

تخم شترمرغ

  1. برای خرید هیچ تخم نطفه داری بخصوص تخم شترمرغ به صورت اینترنتی اقدام نکنید زیرا اولا معلوم نیست تخم ها در چه شرایطی نگهداری می شوند و چند روز از تولید آنها می گذرد، دوما به دلیل مسافت زیاد بین شما و فروشنده احتمال شکستگی تخم ها و یا مرگ نطفه ها حین جا به جایی وجود خواهد داشت.
  2. برای خرید تخم نطفه دار شتر مرغ حتما به سالن پرورش فروشنده مراجعه کنید تا از نزدیک وضعیت شتر مرغ ها را بررسی کنید، مسلما برای تولید تخم نطفه دار وجود شتر مرغ نر در گله الزامی خواهد بود، لطفا توجه فرمایید که شترمرغ ماده دارای پرهای قهوه ای و شترمرغ نر دارای پرهای سیاه رنگ در بدن خود می باشد.
  3. وضعیت تغذیه شتر مرغ ها در نطفه دار بودن تخم ها بسیار تاثیر گذار است
  4. ، بنابراین اگر پرورش دهنده ای انواع مواد غذایی مفید و کنسانتره های مخصوص را به شتر مرغ های خود می دهد، مطمئن باشید که کیفیت تخم ها بالا خواهد

پرورش دهنده ای

  1.  اما اگر پرورش دهنده ای فقط از علف و یونجه شتر مرغ ها را سیر می کند، تخم ها کیفیت پایینی خواهد داشت.
  2. مدت زمان نگهداری تخم ها در نطفه آنها تاثیر گذار است، هر چه تخم ها زمان بیشتری را در انبار سپری کنند احتمال جوجه شدن آنها نیز کاهش خواهد یافت. بنابراین از پرورش دهنده درخواست کنید
  3. تا تخم های تازه متولد شده را به شما بدهد، هم چنین هنگام خرید، تعداد تخم های نطفه دار خریداری شده را با تعداد شترمرغ های ماده موجود در مزرعه مقایسه کنید، مثلا اگر پرورش دهنده ۱۰ شترمرغ ماده دارد و به شما ۵۰ تخم نطفه دار داد، مطمئن باشید تخم ها مدتی را در انبار سپری کرده اند، بنابراین توصیه می کنیم تخم ها را کم کم خریداری کنید تا بلافاصله بتوانید داخل دستگاه قرار دهید.

خرید تخم های

  1. از خرید تخم های بسیار کوچک یا بسیار بزرگ، ترک خورده، آلوده به خون و فضولات، دایره ای شکل و … خودداری کنید چون احتمال جوجه شدن آنها پایین خواهد بود.
  2.  پس از خریداری تخم ها، تا زمان آماده سازی دستگاه آنها را در محیطی خنک و در درجه دمایی ۱۲ الی ۱۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.آنها را هر دو الی سه ساعت یک دور بچرخانید و رطوبت محیط را به کمک رطوبت سازهای اولتراسونیک تامین کنید، تخم ها را به دو صورت افقی و عمودی می توانید نگهداری کنید در صورتی که قصد دارید تخم ها را به صورت عمودی نگه دارید حتما باید قسمت پهن تخم رو به بالا باشد.

دستگاه جوجه کشی مخصوص شترمرغ

با توجه به شرایط خاص جوجه کشی شترمرغ ، امکان استفاده از سایر دستگاه های جوجه کشی وجود ندارد و شما حتما باید دستگاه جوجه کشی مخصوص شترمرغ را خریداری کنید،هنگام خرید دستگاه باید به کیفیت تولید و راندمان آن توجه ویژه ای داشته باشید زیرا این دستگاه باید تا چندین سال برای شما کار بکند، از وجود گارانتی و خدمات پس از فروش کارخانه سازنده دستگاه مطمئن شوید تا هنگام خرابی یا هر گونه مشکل بتوانید با بخش پشتیبانی تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

 

شرایط متفاوتی

با توجه به این موضوع که شترمرغ شرایط متفاوتی نسبت به سایر پرندگان برای جوجه کشی دارد برای جوجه آوری از این پرنده نیاز به ماشین مخصوص جوجه کشی شترمرغ می باشد.

محیطی که دستگاه جوجه کشی شتر مرغ در آن قرار خواهد گرفت باید حتما دارای کولر گازی یا کولر آبی باشد، تا بتوان رطوبت ساطح شده از تخم ها را جذب نمود، چون در دوره ستر نیازی به رطوبت گیری شدید خواهد بود و حتما باید از وسیله های سرمایشی استفاده نمود و در دوره هچر نیز نیاز به رطوبت دهی بالا خواهد بود و باید رطوبت دستگاه را بالا ببرید، برای این منظور حتما باید وسایل گرمایشی در مکان وجود داشته باشد. دمای محیطی مناسب برای دوره ستر ۱۵ درجه و برای دوره هچر نیز ۲۵ درجه می باشد.

دستگاه های جوجه کشی شترمرغ

توجه : دستگاه های جوجه کشی شترمرغ امکان ستر و هچر همزمان ندارند، زیرا در دوران ستر نیاز به رطوبت گیری شدید می باشد و در دوران هچر نیز نیاز به رطوبت دهی شدید می باشد و این دو امکان را یکجا نمی توان فراهم نمود. بنابراین حتی دستگاه پیشرفته خارجی نیز نمی توانند امکان ستر و هچر همزمان را برای دستگاه های جوجه کشی شترمرغی فراهم کنند.
بنابراین اگر قصد دارید به صورت پی در پی تخم های تازه خریداری کنید و داخل دستگاه بگذارید باید دو عدد ماشین جوجه کشی خریداری نمایید که یکی برای ستر و دیگری نیز برای هچر استفاده شود. اما اگر قصد دارید فقط از یک دستگاه برای جوجه کشی استفاده نمایید باید تمامی تخم ها را درون دستگاه قرار داده و منتظر رسیدن روز ۳۹ ام یعنی روز هچ باشید که در این دوره باید سیستم رطوبت دهی دستگاه را فعال نمود و تخم ها را نیز به سبد هچر منتقل کرد.

تخم ها

قبل از اینکه تخم ها را داخل دستگاه بگذارید باید از کارکرد صحیح دستگاه مطمئن شوید زیرا برخی از دستگاه ها به دلیل استفاده از سنسور های بی کیفیت نیاز به کالیبره مجدد خواهند داشت ( دستگاه های جوجه کشی شترمرغی اسکندری به دلیل استفاده از سنسور فوق العاده دقیق sht نیاز به کالیبره مجدد ندارند ) بنابراین دمای دستگاه را روی ۳۶.۳ درجه سانتی گراد قرار داده و رطوبت را نیز روی ۱۶ الی ۲۰ درصد تنظیم نمایید، پس از گذشت ۲۴ ساعت در صورت عملکرد صحیح دستگاه می توانید تخم ها را به دستگاه منتقل کنید، اما باید قبلا تخم ها را ضد عفونی کرده باشید چون حاوی میکروب بوده و این میکروب ها در داخل دستگاه رشد خواهد کرد که جوجه های تازه به دنیا امده را بیمار خواهد ساخت.

در نهایت به چند نکته زیر دقت داشته باشید و جوجه کشی خود را آغاز کنید.

 

تخم شترمرغ

اول اینکه تخم شترمرغ برای اینکه در داخل دستگاه قرار بگیرد باید در دما ، رطوبت و محیطی کاملا بهداشتی نگهداری شود. به دلیل حساسیت بالا و محدود بودن تعداد تخم ها حتما پیش از قرار دادن تخم ها در داخل دستگاه ( دوره ستر ) تخم های شترمرغ را در اتاق یا محیطی پیشگرم قرار دهید تا به دمای نزدیک به دمای داخل دستگاه برسند. گاهاً دیده شده است به دلیل اختلاف دمای داخل دستگاه با دمای تخم ، شک دمایی به نطفه وارد شده و تبدیل به جوجه نشده است. پیش از قرار دادن تخم ها حتما از کارکرد صحیح ماشین جوجه آوری آگاهی کامل داشته باشید.

افراد با تجربه برای اطلاع از روند جوجه کشی ، اقدام به وزن کشی مینمایند ، حتما شرایط را برای وزن کشی در دوره جوجه کشی مهیا کنید.اگر برایتان مقدور باشید تجهیزات لازم برای شرایط خاصی مثل قطع شدن برق را تامین کنید و در دسترس قرار دهید. یکی از این تجهیزات ضروری اینورتر یا مبدل برق دستگاه جوجه کشیمی باشد.

 

 

جوجه کشی

در هر فرایند جوجه کشی قبل از اینکه تخم ها را داخل دستگاه جوجه کشی قرار دهید باید آنها را کاملا تمیز و ضدعفونی کنید تا هیچ گونه آلودگی را به داخل دستگاه منتقل نسازد. برای تمیز کردن تخم ها می توانید از یک ابر تمیز، مسواک و یا پارچه خشک و تمیز استفاده کنید، دقت کنید که هرگز از پارچه خیس استفاده نکنید و یا تخم ها را با آب سرد نشویید چون موجب مکش میکروب ها به داخل تخم خواهد شد و لایه بیرونی محافظ تخم را از بین خواهد برد.

گاز فرمالین

همانطور که احتمالا اطلاع داشته باشید ، استفاده از گاز فرمالین در گذشته بسیار مورد توجه بوده است. ولی امروزه به دلیل استفاده از سنسور های حساس و دقیق مانند سنسور SHT در دستگاه جوجه کشی ، استفاده از گاز فرمالین برای ضدعفونی تخم ها اصلا توصیه نمیشود. این گاز با صدمه زدن به سنسور های ماشین جوجه کشی هوشمند باعث اختلال در فرایند جوجه کشی می شود.

در حال حاضر بهترین و مطمئن ترین راه استفاده از مسواک نرم و تمیز برای تمیز کردن تخم ها می باشد.

چرا تنها استفاده از پارچه و مسواک برای ضدعفونی کافی است

شاید برای شما نیز سوال پیش آید که اگر با گاز فرمالین ، تخم های نطفه دار را ضدعفونی نکنیم پس تکلیف میکروب ها چه میشود.

جواب این سوال در سیستم دستگاه جوجه کشی و بدنه آن می باشد. اول به این نکته توجه کنید که در طبیعت نیز ، پرنده مادر تخم های خود را ضدعفونی نمیکند.

مادر تخم های

خوب پس مشکل کجاست ؟ مشکل در بدنه فلزی دستگاه های جوجه آوری قدیمی می باشد. در ماشین های جوجه کشی بدنه فلزی به دلیل وجود لایه ای از جنس یونولیت در بین جداره بدنه در این فضا با وجود شرایط ایده ال رطوبت ، گرما و تاریکی محیطی مناسب برای جمع شدن میکروب ها و تکثیر آنها ایجاد میشود.به همین دلیل متخصصان در گذشته بسیار توصیه میکردند که تخم ها نطفه دار را ضدعفونی کنید تا میکروب و آلودگی وارد دستگاه نشود و به مرور راندمان جوجه کشی را کاهش ندهد. پیشنهاد میکنیم حتما نوشته فاجعه به نام دستگاه جوجه کشی بدنه فلزی را مطالعه نمایید. ولی امروزه با وجود نسل جدید دستگاه ها با بدنه PVC مشکلات قدیمی دیگر وجود ندارد

ضدعفونی

زیرا محصولات بدنه PVC به راحتی بعد از هر دوره جوجه کشی تمیز شده و ضدعفونی میگردند و دیگر بین دیواره این محصولات فضای لازم برای تکثیر میکروب ها وجود ندارد. از طرفی خود این بدنه ها نیز خاصیت ضد میکروبی دارند. به همین دلیل دیگر توصیه میشود از گاز فرمالین برای ضد عفونی استفاده نکنید و تنها به پارچه و مسواک نرم اکتفاء کنید.


قرار دادن تخم ها در دستگاه جوجه کشی

پس از آماده سازی محیط دستگاه جوجه کشی ( از لحاظ سرمایشی و رطوبتی ) و تست ماشین جوجه کشی و ضد عفونی تخم ها نوبت به قرار دادن آنها داخل دستگاه جوجه کشی مخصوص شترمرغ فرا میرسد، اما قبل از قرار دادن تخم ها داخل دستگاه باید نکاتی را مد نظر قرار دهید:

  1. با توجه به اینکه تخم ها را در یک محیط سرد قرار داده اید و دمای داخل دستگاه بسیار گرم می باشد بنابراین اگر بلافاصله تخم ها را وارد دستگاه کنید امکان وارد آمدن شوک دمایی به نطفه ها وجود خواهد داشت، بنابراین حتما تخم ها را به مدت یک الی دو ساعت در دمای ۲۵ الی ۳۰ درجه قرار دهید تا کاملا آماده قرار دهی درون دستگاه شوند.
  2. دمای دستگاه را بر روی ۳۶.۳ درجه سانتی گراد و رطوبت را بر روی ۱۶ درصد قرار دهید، هم چنین روز شمار دستگاه را بر روی عدد صفر قرار دهید.

 

 اگر از شانه های

  1.  اگر از شانه های حفره ای یا عمودی استفاده می کنید حتما باید تخم ها به گونه ای قرار بگیرد قسمت پهن تخم رو به بالا باشد، زیرا این قسمت حاوی کیسه هوایی بوده و در صورت برعکس قرار گرفتن، فشار سفیده و زرده باعث ترکیدگی کیسه شده و محتویات تخم فاسد خواهد شد.
  2. دمای محل قرار گیری دستگاه باید بین ۱۵ الی ۱۸ درجه سانتی گراد باشد و وجود کولر گازی یا کولر آبی در محیط
  3. ضروری می باشد چون نیاز به رطوبت گیری شدید خواهد بود.
  4. حتما باید سیستم تهویه دستگاه را روشن کنید، اگر دستگاه شما خودکار باشد به صورت اتوماتیک عمل تهویه هوا را انجام خواهد داد.

از دستگاه های تولید جوجه

  1. از دستگاه های تولید جوجه کاملا خودکار و اتوماتیک استفاده کنید تا تمامی عملیات های چرخش تخم، تامین دما، رطوبت گیری و رطوبت دهی را بر عهده بگیرد، بنابراین هنگام خرید دستگاه جوجه کشی باید به این مورد نیز توجه کافی داشته باشید
  2. در دوره ستر تمامی دریچه های هوای دستگاه را به صورت کامل باز کنید تا رطوبت ساطح شده از تخم بلافاصله تخلیه گردد.

قرار دادن تخم ها درون دستگاه

  1. قبل از قرار دادن تخم ها درون دستگاه آنها را وزن کنید و با شماره گذاری تخم ها و یادداشت وزن ها آنها همراه با شماره هر تخم بر روی یک کاغذ فرآیند رطوبت گیری را مورد سنجش قرار دهید، پس از گذشت یک هفته دوباره تخم ها را تک به تک وزن کنید و تفاوت وزنی آنها را به دست بیاورید. اگر تخم ها بیشتر از ۳۰ گرم وزن کم کرده بودند این بدان معناست که رطوبت زیادی را از دست داده اند و شما باید رطوبت را روی ۲۱ درصد قرار دهید اما اگر کمتر از ۳۰ گرم وزن کم کرده بودند این بدان معناست که رطوبت کمتری از دست داده اند و شم باید رطوبت دستگاه را روی ۱۵ درصد قرار دهید.
  2. حتما باید سیستم برق اضطراری مانند موتور برق و یا باتری ماشین همراه با مبدل برق ۲۲۰ ولت در محیط وجود داشته باشد تا هنگام قطع شدن برق شهری، بلافاصله به داد جوجه ها برسید زیرا یک لحظه غفلت باعث خفگی جوجه ها در اثر کمبود اکسیژن خواهید شد.

 

عمل نطفه سنجی

عمل نطفه سنجی به سادگی انجام پذیر خواهد بود و شما با کمک نطفه سنجی متوجه تخم های بدون نطفه و یا دارای نطفه مرده خواهید شد، اگر این تخم ها را به موقع از دستگاه خارج نسازید فاسد خواهند شد و موجب انتقال بیماری به سایر تخم ها و جنین های داخل تخم خواهد شد، بنابراین این مرحله را حتما در روز ۱۴ و ۳۲ انجام دهید.
برای انجام نطفه سنجی، ابتدا وسایل سرمایشی را خاموش کنید و دمای اتاق را به ۲۸ الی ۳۰ درجه سانتی گراد برسانید، اگر در مناطق گرمسیر قرار دارید نیازی به استفاده از بخاری نیست اما اگر در مناطق سردسیر هستید باید با استفاده از بخاری گازی یا نفتی این دما را تامین کنید.

گرمای فوق

پس از ایجاد گرمای فوق تمامی چراغ های اتاق را خاموش کنید و تخم ها را یک به یک از دستگاه خارج کنید و مورد نطفه سنجی قرار دهید، برای اینکار می توانید از چراغ قوه استفاده نمایید، با توجه به اینکه تخم شترمرغ اندازه بزرگی دارد بنابراین حتما از چراغ قوه های بزرگ استفاده کنید تا داخل تخم به صورت واضح نمایش داده شود.

اگر با نوربینی

اگر با نوربینی تخم ها متوجه رگ های خونی داخل تخم شدید، پس نطفه زنده بوده و در حال رشد است، اما اگر هیچ گونه رگی مشاهده نکردید و با تکان دادن تخم متوجه حرکت لکه ای سیاه رنگ درون تخم شدید بدانید که تخم بدون نطفه بوده لکه سیاه رنگ درون تخم نیز همان زرده تخم است پس تخم مورد نظر بدون نطفه بوده و باید از دستگاه خارج گردد. در روز ۳۲ نیز باید با ایجاد همین شرایط تخم ها را مورد نوربینی قرار داده و تخم های بدون نطفه و خراب را از دستگاه خارج نمایید.

انتقال تخم ها از ستر به هچر

سه روز آخر جوجه آوری به دوره هچر تعلق دارد، در این دوره جوجه ها کاملا رشد کرده اند و آماده بیرون آمدن از تخم هستند، بنابراین شما باید شرایطی را مهیا کنید که آنها به راحتی بتوانند پوسته تخم را بشکنند، برای اینکار ابتدا شما باید وسایل سرمایشی موجود در اتاق جوجه کشی را خاموش کنید تا دمای اتاق به ۲۵ الی ۲۷ درجه سانتی گراد برسد، تخم ها از شانه ها به سبد هچر منتقل کنید، چرخش دستگاه جوجه کشی را متوقف کنید، دما را بر روی ۳۶.۶ درجه سانتی گراد و رطوبت را بر روی ۴۰ درصد قرار دهید، دریچه ها را همچنان باز بگذارید زیرا جوجه ها نیاز به اکسیژن بیشتری دارند تا نیروی کافی برای بیرون آمدن از دستگاه را داشته باشند. اگر دستگاه پرورش جوجه  اسکندری را تهیه کرده اید، گزینه هچر را انتخاب کنید تا دستگاه به صورت خودکار شرایط هچ را برای تخم ها فراهم سازد. در طول دوره هچر هرگز درب دستگاه را باز نکنید،

 

 

دستگاه

هم چنین جوجه های تازه به دنیا آمده باید تا دو روز درون دستگاه بمانند تا انرژی کافی برای حرکت داشته باشند و کیسه زرده موجود در بدن خود را به صورت کامل مصرف نمایند، پس از گذشت یک روز جوجه ها را به آرامی به بستر مخصوص شان منتقل کنید.

 

  1. شماره تماس :
  2. 09124439674
  3. 09124496359
    02188433245-02188404983تلفکس : 02177681490

    سایت :www.nemunetak.com

    دفتر مرکزی :میدان امام حسین – ابتدای خیابان مدنی پلاک 304 ط 1 واحد1

    آدرس مزرعه :جاده امام رضا انتهای پاکدشت

    ________________________________________

    شعبه دوم :نمونه تک

    09131392838 09131393868 031334417994 03134417993

    آدرس اصفهان:رباط سوم .چهارراه بهار .نبش بن بست 39 طبقه اول واحد
    ________________________________________
    شعبه سوم :نمونه تک

    آدرس مشهد :خیابان عدل خمینی پلاک 65

    شماره تماس : 09151004236-09151049182

    ________________________________________

    سایر اطلاعات:

    شماره تماس :02188433245-02188404983

    تلفکس : 09124496359 09124439674 02177681490

    دفتر مرکزی :میدان امام حسین – ابتدای خیابان مدنی پلاک304 ط1 واحد1

    آدرس مزرعه :جاده امام رضا  انتهای پاکدشت

    آدرس  سایت:www.nemunetak.com

در صورت مفید بودن ، امتیاز شما به این مقاله چه مقدار می باشد ؟
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

فرم عضویت در گروه قیمت جوجه واستاپ،تلگرام،رویبکا

83819780912

با ما در تماس باشـید